DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn

(25 customer reviews)
21,00 kr.
DMC Mouliné Satin Floss er broderigarn i højeste kvalitet. Garnet er fremstillet af 100 % rayon og kommer i et bredt farvekort. Garnet er sammensat af 6 tråde, som let kan adskilles og bruges hver for sig. Sætter du pris på at brodere i din fritid, kan du … læs mere her

Er DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn på lager?

Annonce
Køb DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn

Beskrivelse

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn
  • Pris: kr. 16.00
  • ProduktID: 077540660278

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn her.

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn – Garn og strik er blevet moderne

Vi ser oftere og oftere folk der er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Det er faktisk den yngre generation i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Du får oven i købet, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så få nu bare fyldt den kurv med DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn.

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn med prisgaranti

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn er en af mange varer her på shoppen og findes i den populære kategori Garn > Garn Producenter > DMC > DMC Mouliné Broderigarn > DMC Mouliné Satin Floss. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret med din pakke når du køber DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn. Mange er udmærket klar over, at man køber din DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn i den kendte webshop Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, deriblandt også DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn med 365 dages returret

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

25 reviews for DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn

4.5 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 991 Flaskegrøn”

DMC Mouliné Satin Floss er broderigarn i højeste kvalitet. Garnet er fremstillet af 100 % rayon og kommer i et bredt farvekort. Garnet er sammensat af 6 tråde, som let kan adskilles og bruges hver for sig. Sætter du pris på at brodere i din fritid, kan du … læs mere her