Viking Garn Mohrino 521

(27 customer reviews)
54,00 kr.
Features: Colour: Light gray-blue Material: 50% Mohair, 41% Merino wool & 9% polyamide Needle Size: 7 mm Weight / Length: 50 grams = about 100 meters Gauge: 10 x 10 cm = 12 m Hook Size: 7 mm Wash & Care: Washbasin Drying: Dry flat Colour code: 521 Vikin … læs mere her

Er Viking Garn Mohrino 521 på lager?

Annonce
Køb Viking Garn Mohrino 521

Beskrivelse

Viking Garn Mohrino 521 beskrivelse:

  • Mærke: Viking of Norway
  • Navn: Viking Garn Mohrino 521
  • Pris: kr. 54.00
  • ProduktID: 7071281625216

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Viking Garn Mohrino 521 her.

Viking Garn Mohrino 521 – Garn og strik er blevet moderne

Vi ser oftere og oftere folk der er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Man ser lige så mange unge i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Viking Garn Mohrino 521.

Viking Garn Mohrino 521 med prisgaranti

Viking Garn Mohrino 521 får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores varekategori Garn > Garn Producenter > Viking Garn > Viking Garn Mohrino. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Viking Garn Mohrino 521. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Viking Garn Mohrino 521 i webshoppen Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Viking Garn Mohrino 521. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Viking Garn Mohrino 521 med 365 dages returret

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

27 reviews for Viking Garn Mohrino 521

4.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Viking Garn Mohrino 521”

Features: Colour: Light gray-blue Material: 50% Mohair, 41% Merino wool & 9% polyamide Needle Size: 7 mm Weight / Length: 50 grams = about 100 meters Gauge: 10 x 10 cm = 12 m Hook Size: 7 mm Wash & Care: Washbasin Drying: Dry flat Colour code: 521 Vikin … læs mere her